Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Chorwacja
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Chorwacja

Chorwacja 3 months, 3 weeks ago #67

• Agusiaa
  • Fresh Boarder
Cześć Wszytskim!
Znacie może jakieś fajne biura podróży w sumie to chyba się to tak nie nazywa ale chodzi mi o biura, które mają do wynajęcia domki i apartamenty?
Chodzi mi tu dokładnie o wynajem domku w Chorwacji.
Byłam już na stronie casamundo, atraveo i novasol, ale szukam dalej.
Dzis znajoma poleciła mi stronę www.edom.pl szukam u nich domku dla 8 osób w Istrii. Mają ich dużo ale sama nie wiem czy nie ma jakiś tańszych.
Może znacie jakieś fajne stronki tego typu, albo macie bezpośredni kontakt z jakimś właścicielem domku czy apartamentu??
Wiadomo że pewnie jak zarezerwowałabym u właściela pewnie będzie taniej, a niestety nie mamy zbyt duzo kasy na ten wyjazd.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Odp: Chorwacja 3 months, 2 weeks ago #69

• tomek
  • Fresh Boarder
Wejdź w apartamenty na tej stronie www.ehrvatska.pl/pl/kwatery/istria.html
Firma jest znana można z nimi korespondować po o polsku. Coś na pewno Ci znajdą i specjalizują się w kwaterach prywatnych.

Odp: Chorwacja 3 months, 1 week ago #73

• Karoolina
  • Fresh Boarder
Hej!

Mam takie ciche marzenia o wakacjach w Chorwacji w tym roku, tyle że nie orientuję się gdzie warto pojechać? Chodzi mi o miejsce atrakcyjnie turystycznie, ale jednocześnie mało odwiedzane. Potrzebuje spokojnej i malowniczej okolicy do wypoczynku
Orientujecie się może jakie są ceny w Chorwacji? Jest drogo?

Odp: Chorwacja 3 months, 1 week ago #74

• tomek
  • Fresh Boarder
Polecam odcinek Dalmacji pomiędzy Zadarem a Splitem. Dużo małych miejscowości i bez natłoku turystów.
Miejscowosci Sveti Jakov i Fiip, Brodarica, Pakostane, Sveti Petar na Moru, Rogoznica , Priomosten.

Jest to też według mojej opinii najtańszy region wybrzeża za chorwackiego. Ceny które podałaś w linku są ok. (mniej więcej)

Polecam apartament prywatny, w tym regionie będą kosztować w okolicach 50 Euro za czteroosobowy.
Do tego około od 50 do 100 kun na osobę dziennie w zależności od potrzeb i możliwości oczywiście.

Tygodniowy pobyt na miejscu dla 4 osób z dojazdem z polski jednym samochodem powinien się z powodzeniem zamknąć w 4 tysiącach zł.

350 Euro za apartament = 1400 zł
800 złoty dojazd w obie strony przy dieslu spalającym 6 l/100 . Chyba że Twój samochód to smok i pali 12 l./100

zostaje 1800 zł co stanowi około 3300 kun.

I NIE POLECAM KUPOWANIA KUN W KANTORACH. Przelicznik przy wypłatach z bankomatu jest tak korzystny że traci się po 10 groszy na każdej złotówce przy kupowaniu w kantorze.
Last Edit: 3 months, 1 week ago by tomek.

Odp: Chorwacja 2 months, 2 weeks ago #77

• Karoolina
  • Fresh Boarder
Dzięki wielkie za odpowiedź! W takim razie wakacje mam już chyba zaplanowane
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.36 seconds